Gomez glæder sig til Barca

For Stuttgarts tysk-spanske angriber Mario Gomez er det noget ganske særligt at skulle møde FC Barcelona i aftenens Champions League-kamp.

Mario Gomez tager sig til hovedet i weekendens kamp mod Hansa Rostock, hvor de regerende tyske mestre overraskende tabte 1-3. Fold sammen
Læs mere

Romario forbillede
Den 22-årige angriber, som efter sidste sæson blev kåret som årets fodboldspiller i Tyskland og tillige debuterede på landsholdet, har en blødt punkt for dele af Barcelonas nyere fdboldhistorie, forklarer han til UEFAs hjemmeside.

"Jeg elskede at se Romario, da jeg var dreng. Han var virkelig fantastisk og minderne om ham vil altid stå som noget helt specielt for mig," erkender Gomez, som selv har spansk blod i årerne.

Med en spansk far kommer Marios veneration for fodbold fra den iberiske halvø ikke ude af den rene ingenting. Omend familien er erklærede Real Madrid-tilhængere.

"Derfor har min familie også ekstra grund til at heppe på Stuttgart i aften. Jeg håber at kunne stille dem tilfredse," siger Mario Gomez.

Stuttgart er kommet en kende i pointforlegenhed ved at tabe i første opgør ude mod Glasgow Rangers. Også derfor skal hjemmekampen på Gottlieb-Daimler stadion helst vindes.