Golf: Tigers major-triumf

Verdens bedste golfspiller slog til i PGA Championship i nat. Anders Hansen tæt på top 10.

Foto: Reuters Fold sammen
Læs mere

Danmarks for tiden bedste golfspiller, Anders Hansen, leverede endnu et flot resultat, da han i nat dansk tid sluttede på en fornem 12. plads i major-turneringen PGA Championsip i Oklahoma i USA.

Anders Hansen gik en sikker runde i 69 slag - et under banens par, som sikrede ham et avancement på fem pladser i den endelige stilling. Danskeren kom i klubhuset længe før det førende felt, men efterhånden som konkurrenterne gjorde ham selskab, kravlede Anders Hansen stabilt op i den samlede stilling.

Men turneringens førende spiller, verdensetteren Tiger Woods, var dog urørlig på den afsluttende finaledag. Canadieren Stephen Ames, som Woods gik i førerbold med, var reelt den eneste, der før dagen kunne ånde amerikaneren i nakken. Ames gik dog helt ned og måtte notere en 77'er for finalerunden.

Woods kørte derimod sejren sikkert hjem med en runde i 69 slag og kunne indkassere førstepræmien på godt 1,2 mio. dollars.

12. pladsen indbringer - ud over præmiecheck i nærheden af 700.000 kroner - Anders Hansen gode point til verdensranglisten, hvor han før den stærkt besatte major-turnering lå på en 43. plads.