Golf: Ny stabil runde af Anders Hansen i USA

Anders Hansen gik sin tredje runde i træk i 71 slag i major-turneringen PGA Championship. Thomas Bjørn gik helt ned.

Golfspilleren Anders Hansen gik en næsten fejlfri runde med kun en enkelt bogey på tredjedagen af majorturneringen PGA Championship på Southern Hills Country Club i Oklahoma.

Og for tredje dag i træk kunne han notere en 71'er på scorekortet - en over banens par, hvilket rakte til en spinkelt avancement i den samlede stilling, hvor Anders Hansen nu ligger på en delt 18. plads i +3 med blandt andre Justin Rose og Luke Donald fra Storbritannien.

Lørdagen blev dog en stor nedtur for Thomas Bjørn i turneringen. Især sjette hul - et par 3-hul på 183 meter gik helt skævt. Bjørn måtte seks slag, for at få bolden i koppen.

Samlet endte dagen i en score på +6 for Thomas Bjørn, og han gled helt ned til en delt 66. plads.

Hvis Anders Hansen kommer sig helt ovenpå den stive nakke, der især plagede ham på fredagens runde, kan han med en solid runde på den afsluttende finaledag søndag blande sig i top 10.

Men der er lang vej op til turneringens førende spiller, verdensetteren og den forsvarende mester Tiger Woods, der efter 13. hul havde øget sig forspring ned til de nærmeste konkurrenter med en samlet score i -8.

Han og flere andre spillere mangler i skrivende stund stadig at færdiggøre deres runde.