Glemt dansker tilbage på banen efter 11 måneders pause

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Leon Jessen fik endelig comeback efter en slem ankelskade, der har holdt ham ude i 11 måneder. Danskeren spillede en halvleg for Ingolstadts andethold.

Den 28-årige venstreback mærkede ikke noget til skaden og mener, at han fysisk er, hvor han skal være, dog mangler der kamperfaring:

»Fysisk har jeg ikke rigtig nogen problemer lige nu. Jeg mærker ikke noget til foden og har trænet med et godt stykke tid efterhånden. Jeg mangler selvfølgelig en del fodboldmæssigt, men fysisk har jeg et stort overskud« siger Jessen til bold.dk.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller har en lejeaftale med Ingolstadt, der udløber til sommer, hvorefter han har et år tilbage af sin kontrakt med Kaiserslautern. Hvad der skal ske herefter, har Jessen ikke taget stilling til endnu:

»For at være helt ærlig har jeg ikke haft den store fokus på, hvad der skal ske til sommer. Jeg fokuserer kun på at blive helt fit og klar igen, og så må jeg tage en beslutning om fremtiden senere,« fortæller Jessen, der er noteret for fire A-landsholdskampe.

Ingolstadt ligger i øjeblikket på en overraskende førsteplads i 2. Bundesliga lige foran Kaiserslautern, så noget tyder på, at Jessen kan se frem til Bundesligakampe i næste sæson.