Giftige Nordstrand smilede stort

Med to mål i 3-1-sejren over Viborg fik FC Københavns nye angriber Morten Nordstrand åbnet sin målkonto for mesterholdet. Nu ser han frem større udfordringer.

Morten Nordstrand er hurtigt på vej til at blive en publikumsyndling i Parken. Lørdag scorede den tidligere FC Nordsjælland-stjerne sine første to mål for FC København i mesterholdets 3-1-sejr over Viborg. Det lettede den lille, hurtige angriber, som for første gang optrådte i Parken iført FCK-trøjen.

- Det her havde jeg drømt om, så jeg er meget glad. Og jeg kunne sagtens vænne mig til at høre fansene råbe mit navn i Parken, for det var en fed fornemmelse, sagde Nordstrand efter kampen.

Nu ser angriberen frem til at vise talentet på den store europæiske scene. Første gang bliver mod Beitar Jerusalem fra Israel på tirsdag, når de to hold mødes i Champions League-kvalifikationens anden runde i Parken.

- Jeg glæder mig til den kamp og er spændt, for det er netop derfor, at jeg skiftede til FCK. Men hvordan jeg klarer mig, ved jeg ikke, for sådan nogle kampe har jeg ikke spillet endnu, fortalte Nordstrand.

/ritzau/