Gerrards historiske milepæl endte i en fuser

Læs mere
Fold sammen

Liverpools Steven Gerrard spillede sin Premier League-kamp nummer 500 for Liverpool, da han og holdkammeraterne måtte nøjes med 0-0 på udebane mod West Bromwich Albion.

Den 34-årige levende klublegende startede inde, da han satte sin vilde rekord. Han er blot den tredje spiller i Liverpool, som har spillet 500 kampe i den røde trøje. I Premier League-æraen er han kun overgået af Jamie Carragher, der har spillet 508 kampe for Liverpool.

Steven Gerrard kan i weekenden se frem til at blive hyldet af Professional Footballers' Association for sine Premier League-meritter. Det bliver han sammen med Frank Lampard, som ligesom Gerrard fortsætter karrieren i USA efter sæsonen. Her han den mangeårige Liverpool-kaptajn skrevet under på en aftale med LA Galaxy.

Nogen særlig hyldest fortjener hverken Gerrard eller resten af Liverpool-holdet dog ikke for lørdagens kamp på udebane mod West Bromwich Albion. Trods adskillige muligheder, hvor et skud på overliggeren af Mario Balotelli var en af dem, formåede Liverpool ikke at score i kampen. Steven Gerrard havde selv en god mulighed i første halvleg, hvor han tog et frispark omkring kanten af feltet, men bolden røg lige over mål.

Liverpool mistede femtepladsen i Premier League tidligere lørdag, da Tottenham og Southampton spillede uafgjort. Men med det ene point generobrede Christian Eriksens klub den vigtige plads, som giver adgang til Europa League.