Georgier reddede AGF fra nederlag i topopgør

fodboldawegaw

1. divisions topscorer, Mate Vatsadze, reddede søndag AGF fra at tabe tre gange i træk mod Viborg i divisionen, da han udlignede til 1-1 allersidst i opgøret.

Georgieren scorede i kampens tillægstid i en kamp, hvor hjemmeholdet AGF længe kæmpede for at hente Viborgs 1-0-føring. Målet bringer georgieren op på 15 scoringer i 1. division, og bringer AGF seks point foran Lyngby på tredjepladsen.

Det så ellers længe ud til, at Viborg kunne hive den tredje sejr ud af tre mulige hjem mod AGF i 1. division. Efter 23 minutters spil bragte Viborgs topscorer, Serge Deble, udeholdet foran på en stor fejl af AGF-målmand Steffen Rasmussen. AGF-målmanden havde bolden ved fødderne og forsøgte at sparke langt, men Deble nåede at blokere bolden, som røg i mål.

Det var en velfortjent scoring, for det var 1. divisions tophold, der var klart bedst gennem det meste af kampen. Men trods spilovertaget lukkede Viborg ikke kampen. Så mod slutningen fik AGF sat et pres ind, og pludselig blev Jesper Lange spillet fri i feltet i overtiden. Angriberen afsluttede på stolpen, men Mate Vatsadze fik opsnappet riposten og udlignede til 1-1.

Viborg  fører stadig 1. division komfortabelt med seks point ned til AGF på andenpladsen.