Gary Player kritiseres af landsmand

Den nidobbelte major-vinder Gary Player får hård kritik af landsmanden Rory Sabbatini for sine beskyldninger om doping i golfsporten.

Verdensranglistens nummer 16 i golf, Rory Sabbatini fra Sydafrika, er godt træt af de dopingbeskyldninger mod golfspillere, som hans landsmand, den nidobbelte majorvinder Gary Player, gav udtryk for i sidste uge under British Open. Player ytrede ved den lejlighed, at mindst 10 spillere på den professionelle golfscene benytter sig af præstationsfremmende midler, men han ville ikke sætte navne på.

- Hvis man skal sige noget, så skal man lade være med at sige det halvt. Vær enten stille og lad det ligge, eller sig det hele, siger Rory Sabbatini, som ikke tror på, at Gary Players udmelding holder vand.

- Jeg tror ikke på, at der er folk, som gør det, siger Sabbatini.

Verdensranglistens nummer 22, Sveriges Niclas Fasth, kan dog godt forestille sig, at Gary Player har ret i sine teorier.

- Visse stoffer gør dig roligere og giver en lavere puls, så derfor har de en lige så stor - hvis ikke større - plads i golfsporten som i andre idrætsgrene, siger Niclas Fasth.

/ritzau/