Fuser udsætter Rosenborgs guldfest

Rosenborg med tre danskere på holdet kunne ikke knække Stabæk, hvilket ellers havde udløst et mesterskab.

Nicklas Bendtner og Rosenborg kunne ikke få hul på bylden mod Stabæk. Scanpix/Ned Alley Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Trondheim. Rosenborgs planlagte mesterskabsfest er blevet udsat med mindst to timer.

Der var ellers lagt op til fest for Nicklas Bendtner og co. på Lerkendal, men det lykkedes ikke for Rosenborg at vinde kampen mod Stabæk, hvilket var nødvendigt for at udløse en guldfest.

Trods en masse chancer og gode forsøg i begge ender endte opgøret 0-0.

Mesterskabet kan komme i hus senere søndag aften, hvis Molde ikke formår at vinde udekampen mod Vålerenga. Den kamp begynder klokken 20.

Vinder Molde har Rosenborg fortsat selv tre kampe til at sikre sig guldet.

Undervejs var der flere danske aftryk i Rosenborgs fuser.

Nicklas Bendtner fik en god mulighed efter 51 minutter, men en forsvarsspiller kom glidende og fik blokeret danskerens afslutning tæt på mål.

I anfører Mike Jensen har Rosenborg en anden dansker, som fra tid til anden scorer mål. Derfor var det noget overraskende, at det var Rosenborgs tredje dansker, Jacob Rasmussen, som var tættest på at blive mesterskabshelt.

Med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid modtog forsvarsspilleren bolden på kanten af feltet, og hans efterfølgende afslutning prellede af på overliggeren.

I slutminutterne blev Rosenborg ved med at presse på, men marginalerne gik ikke med storklubben, som altså må vente lidt endnu, før klubbens 25. mesterskab er en realitet.

En anden dansker var mere træfsikker i søndagens kampe i Eliteserien. Bassel Jradi scorede nemlig to gange i Strømsgodsets 4-1-sejr over Sogndal.

/ritzau/