Fulham-træner fortryder at have brugt sin danske komet

Lasse Vigen Christensen er flyvende i Fulham, men lørdag måtte han udgå med en skade.
Læs mere
Fold sammen

20-årige Lasse Vigen Christensen har gang i en kometkarriere i Fulham, men lørdag måtte danskeren udgå af FA Cup-opgøret mod Wolverhampton, fordi en skade plagede ham for meget.

Faktisk havde danskeren også været skadet op til kampen, men manager Kit Symons valgte alligevel at benytte sig af sin danske offensivspiller. En beslutning, som han i bagklogskabens klare lys fortryder, for danskeren måtte gå fra banen efter kun en halv times spil.

»Det er skuffende. Jeg har lyst til at sparke mig selv lidt, for jeg havde helt udelukket Lasse, men i torsdags trænede han på 75 procents styrke med fysserne, og de sagde, at han var helt ok. I går (fredag, red.) testede vi ham så på 100 procent, og han havde det fint, men i første halvleg kunne han så mærke noget. Det var meget lidt, men jeg dummede mig. Jeg ville have ønsket, at jeg havde holdt mig til den oprindelige plan,« sagde Kit Symons efter kampen, der i øvrigt endte 0-0, til avisen Ealing Gazette.

Som BT tidligere har kunne fortælle, er den unge dansker angiveligt et varmt emne i flere Premier League-klubber. Interessen kommer oven på en sæson, hvor Lasse Vigen Christensen, der også spiller på det danske U21-landshold, har brilleret med flere solide præstationer og tilmed scoret fem mål for Fulham.

I 2012 hentede den engelske Championsship-klub det danske talent fra FCMs akademi.