Frustreret Ronaldo raser mod Island: I vinder aldrig noget

Superstjernen langer hårdt ud efter islændingene, der forsvarede sig effektivt mod de portugisiske stjerner.

En frustreret Cristiano Ronaldo under kampen mellem Portugal og Island ved årets EM i Frankrig. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jason Cairnduff

Saint-Étienne. Superstjernen Cristiano Ronaldo var i dårligt humør, efter at han, sammen med resten af Portugals landshold, havde skuffet ved at spille 1-1 i holdets første EM-kamp mod undertippede Island.

- Det var svært set over 90 minutter, for de scorede det ene mål, efter at de havde stået med alle mand bag bolden hele kampen, siger en tydeligt frustreret Ronaldo ifølge nyhedsbureauet AFP.

31-årige Ronaldo spillede sin landskamp nummer 127, og dermed udlignede han legenden Luis Figos landskampsrekord. Alligevel blev kampen ikke mindeværdig for portugiseren.

- De parkerede bare bussen, mens vi skabte chancer og holdt fast i bolden. Men Island gjorde ingenting, de stod bare nede i forsvaret. De havde to chancer og scorede ét mål. Det var rent held, siger Ronaldo.

Superstjernen anklager islændingene for at ødelægge kampen.

- Det er frustrerende, når man møder et hold, der ikke vil spille. De vil ikke vinde. Det er grunden til, at jeg ikke tror på, at de kan opnå noget. Efter min mening er det småt af dem, siger Ronaldo, der aldrig selv har vundet en international turnering med Portugal.

Ifølge AFP stod Real Madrid-spilleren for hele 10 af Portugals 24 afslutninger mod Island.

Det var dog Fenerbahce-spilleren Nani, der bragte Portugal foran i første halvleg, men Islands Birkir Bjarnason sparkede sikkert et indlæg i nettet og udlignede i anden halvleg.

Portugal er nu under pres inden holdets anden kamp mod Østrig, der overraskende tabte sin første kamp ved turneringen til upåagtede Ungarn.

Cristiano Ronaldo er dog sikker på, at Portugal slår Østrig lørdag i Paris.

- Lige nu er det hårdt for os, men vi er 100 procent sikre på, at vi vinder den næste kamp, siger Ronaldo.

/ritzau/