Frustreret Randers-træner: Vi smed muligheden på gulvet

Randers FC tabte tirsdag 0-1 til OB. Træner Olafur Kristjánsson var efter kampen utilfreds med sit mandskab.

Marvin Pourie havde Randers'' største chance mod OB, men brændte fra straffesparkspletten. Scanpix/Claus Fisker Fold sammen
Læs mere

Randers spillede i overtal i en time, men tabte alligevel med 0-1 til OB i tirsdagens kamp i Alka Superligaen.

Træner Olafur Kristjansson er da også frustreret efter kampen, hvor hans hold aldrig fik udbytte af OB's tidlige udvisning.

- Vi fik muligheden at være en mand i overtal i 60 minutter, men den smed vi på gulvet. I stedet for at forcere tingene skulle vi have udvist mere ro og spillet bolden fladt omkring OB's spillere, siger Randers-træneren.

OB'ernes stopper Frederik Tingager fik rødt kort efter bare en halv time, da han fældede Marvin Pourie, men Randers formåede ikke at udnytte overtallet.

- Vi var ikke skarpe nok. Vi havde et hav af chancer, men udnyttede det ikke, konstaterer Kristjansson.

Pourie sparkede selv det efterfølgende straffespark, men OB-målmand Sten Grytebust reddede skuddet.

- Vi havde chancerne i dag. Jeg havde selv en del chancer inklusive straffesparket, men OB's målmand (Grytebust) havde en fremragende kamp, siger Marvin Pourie.

Olafur Kristjansson vil nu i stedet se fremad:

- Når du møder modgang, er det der, du viser, hvad du er gjort af. Vi får se, om vi har lidt et selvtillidsknæk på søndag. De spillere, der virkelig gider det her, skal vise det ude på træningsbanen.

- Dem, der arbejder hårdt, spiller på søndag. Dem, der blot snakker og tror, at det kommer af sig selv, de spiller ikke, siger Randers-træneren.

Randers og OB mødes igen på søndag. Denne gang foregår det i Randers.

/ritzau/