Frisk Tiger Woods tror på sejren i British Open

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tiger Woods er tilbage på golfbanen, når British Open har sin start torsdag. Det er en helt frisk amerikansk verdensstjerne, der tager hul på sin blot anden turnering, siden han blev opereret for problemer i ryggen.

Smerterne var så store, at Woods længe var helt afskåret fra overhovedet at nærme sig de grønne græsplæner, han elsker mest.

- Da jeg havde problemer med mit knæ, kunne jeg stadig chippe og putte - jeg kunne stadig være på golfbanen. Men med disse rygproblemer havde jeg ikke lyst til at lave noget som helst. Jeg kunne ikke komme ud af sengen. Jeg kunne ikke bevæge mig rundt i huset. Jeg kunne ikke nyde mit liv, siger Tiger Woods til BBC Sport.

Tiger Woods blev opereret i marts, og nu er smerterne helt væk. Han ser frem mod en turnering helt uden smerter, men erkender, at han stadig et lille stykke fra topformen, der gjorde ham urørlig over mange sæsoner.

- De folk, der har haft den samme operation som mig, siger det samme. Det ændrer dit liv. Det fjerner al smerten.

- Jeg er muligvis ikke på det niveau, jeg ved, jeg kan være på i forhold til min eksplosion gennem golfbolden, men jeg er godt nok tæt på, siger Tiger Woods, der heller ikke er bange for at melde sin målsætning ud inden British Open.

Der er nemlig kun én ting, der tæller.

- Førstepladsen. Sådan er det altid, siger Tiger Woods.

Tiger Woods missede cuttet i sit comeback ved Quicken Loans National i sidste måned. Torsdag skal han havde en bedre start, hvis ikke det samme skal ske ved en af årets helt store turneringer, der spilles på Royal Liverpool Golf Club.