Frederik Andersen blev ramt af bizart uheld i Ducks-nederlag

Frederik Andersen i aktion i kampen natten til mandag i Amalie Arena i Tampa. Senere i kampen udgik han, da målet tippede, og han blev ramt i baghovedet af overliggeren.  Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En bizart uheld ramte Anaheim Ducks' danske målmand, Frederik Andersen.

Midt i tredje periode i NHL-kampen i Amalie Arena i Tampa natten til mandag fik han målet ned over sig og blev ramt i baghovedet af overliggeren.

En Tampa Bay Lightning-spillers stav fik målet til at tippe, og Frederik Andersen blev i bogstaveligste forstand fanget i nettet.

Efter at have sundet sig nogle sekunder på isen kom han fri af målet og kunne selv skøjte ud. Man frygtede, at han kunne have pådraget sig en mindre hjernerystelse, men alt tyder på, at det blot var for en sikkerheds skyld, han blev taget ud og erstattet af russeren Ilya Bryzgalov. På det tidspunkt førte Tampa Bay Lightning 5-1.

Frederik Andersen var på 22 skud blevet passeret fem gange og spillede med en ydmyg redningsprocent på 77,3.

Med to mål i de sidste fem minutter pyntede Anaheim Ducks på resultatet til 3-5. Ducks er på en fem kampe lang roadtrip og blev noteret for det andet nederlag i træk.

Ænderne ligger på andenpladsen i Western Conference, ét point efter Nashville Predators.

Også Frans Nielsen var i kamp. Den danske ishockeyspiller spillede som den første dansker sin grundseriekamp nr. 500 og fejrede det i First Niagara Center med en 3-2 sejr over Buffalo Sabres.

Den danske playmaker var assist på Mikhail Grabovskis game-winner-mål til 3-0 midt i anden periode.

Det var Frans Nielsens point nr. 29 i denne sæson i 53 kampe, og han er rangeret ét point foran Mikkel Bødker på den danske pointliste.

Dog for otte kampe flere end Arizona-spilleren, som stadig står udenfor, men er i klar bedring efter sin miltoperation efter kampen mod Winnipeg Jets 18. januar.

New York Islanders har kun vundet to af sine seneste seks kampe og er dumpet ned på fjerdepladsen i Eastern Conference efter Tampa Bay Lightning, Montreal Canadiens og Detroit Red Wings.

Montreal Canadiens med Lars Eller vandt natten til mandag udekampen mod Boston Bruins 3-1.