Frederik A banens bedste i topholdets sejr

Frederik Andersen, th, får en high-five af Anaheim Ducks' center, Ryan Getzlaf, efter 3-2 sejren over Calgary Flames. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danske forwards hamrer puckene ind i NHL. Foreløbig 26 mål har Jannik Hansen, Frans Nielsen,  Mikkel Bødker og Lars Eller scoret i denne sæson. Men også nede bagi har Danmark en spiller af ypperste klasse, Frederik Andersen.

Topholdet Anaheim Ducks' målmand blev kåret som kampens bedste spiller (1st Star) i "ændernes" 3-2 sejr natten til onsdag i Honda Center i Anaheim over Calgary Flames.

Frederik Andersen er i gang med karrierens bedste sæson og spillede med en redningsprocent på 94,1 med 32 redninger på 34 skud.

Totalt har Frederik den Store i denne sæson en redningsprocent på 92,2 med et snit på 2,10 mål imod.

Det var Anaheim Ducks' tredje sejr i træk, og holdet fra "Sunny California" topper Western Conference med 33 point for 23 kampe. To point flere end Vancouver Canucks, men for en kamp mere.

Ducks førte 3-0 inden de sidste 20 minutter, men Calgary Flames scorede to gange i sidste halvdel af tredje periode og pressede hårdt.

- Vi vidste, at de ville komme tilbage, lige meget hvad scoren var. Vi har det selv på samme måde. Det er en god følelse. Det var tæt på i dag, men vi var gode til at holde dem væk i de sidste 30 sekunder, siger Frederik Andersen.

Vancouver Canucks slog New Jersey Devils 2-0, og for første gang i fire kampe kom Jannik Hansen ikke på scoringslisten.

Arizona Coyotes med Mikkel Bødker måtte hjemme se sig slået af Colorado Avalanche 3-4.