Franske favoritter skuffer i sidste VM-test

Frankrig sparede på energien og fik 1-1 hjemme mod USA i den sidste testkamp, inden det går løs ved VM.

Kylian Mbappe blev fransk målscorer, da Frankrig lørdag aften spilled 1-1 mod USA i den sidste VM-testkamp. Emmanuel Foudrot/Reuters
Læs mere
Fold sammen

Lyon. Den sidste VM-test blev ikke en stor oplevelse for det franske fodboldlandshold lørdag aften.

Inden afrejsen til VM-slutrunden i Rusland, hvor Frankrig er i gruppe med Danmark, måtte Frankrig i Lyon nøjes med 1-1 mod USA.

Frankrig kom bagud kort før pausen efter en forsvarsfejl, hvor Julian Green var hurtigt over bolden og sparkede den i mål.

I en sidste testkamp, hvor ingen spillere ønsker at blive skadet så kort før en slutrunde, blev flere franske reserver sendt på banen i løbet af anden halvleg.

Det resulterede i en udligning i det 79. minut, da Kylian Mbappe, der var startet på banen, sendte bolden i mål med indersiden efter et indlæg fra Benjamin Pavard.

1-1 med indgangen til de sidste minutter af opgøret betød, at Frankrig kom til muligheder, men det lykkedes ikke at udnytte dem.

De øvrige danske modstandere ved VM i gruppe C var også i kamp lørdag.

Peru fik 0-0 ude mod Sverige, mens Australien var på besøg i Ungarn og vandt 2-1.

Danmark møder Peru i den første kampe ved VM 16. juni. Derefter venter opgøret mod Australien, inden Frankrig og Danmark tørner sammen i sidste gruppekamp.

Spanien var også i kamp lørdag aften i den sidste VM-test, og her vandt spanierne hjemme 1-0 over Tunesien efter en sen scoring af Iago Aspas.

Spanien er i VM-gruppe med Portugal, Marokko og Iran.

/ritzau/