Fransk topspiller revser Sharapova: Hun er en snyder

Kristina Mladenovic er hård i sin kritik af Maria Sharapova, der er havnet i et dopingstormvejr.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Siden det kom frem, at Maria Sharapova er blevet testet positiv for dopingstoffet meldonium, har den russiske tennisstjerne været genstand for både støtte og mistro fra kolleger.

Mens andre topspillere som Novak Djokovic og Serena Williams har støttet russeren, lyder der andre toner fra Kristina Mladenovic, der ligger nummer 29 på verdensranglisten i damesingle.

- Alle de andre spillere siger, at hun (Sharapova, red.) er en snyder, siger den 22-årige franskmand til Le Parisien ifølge The Guardian.

- Man tænker helt sikkert den tanke, at hun ikke har fortjent alt det, som hun har vundet indtil nu, siger Kristina Mladenovic om 28-årige Maria Sharapova, der blandt andet har vundet fem grand slam-titler.

Meldonium kom først på dopinglisten ved årsskiftet, men Maria Sharapova har ifølge eget udsagn taget midlet i mange år.

Det imponerer ikke Kristina Mladenovic.

- Hun har leget med reglerne og tænkt, at "jeg kan tage det, når det ikke er forbudt". Det er meget skuffende for mig, siger den franske spiller, der på det personlige plan heller ikke har meget til overs for Maria Sharapova.

- Hun var ikke særlig vellidt. Jeg respekterede hende for hendes karriere, men for at være helt ærlig så var hun hverken særlig venlig eller høflig, siger Kristina Mladenovic.

/ritzau/