Fransk stjerne om Luxembourg-sensation: Mødte 11 krigere

Antoine Griezmann var imponeret over Luxembourg, der søndag hentede point ude mod Frankrig.

Antoine Griezmann var imponeret over Luxembourg, der søndag hentede point ude mod Frankrig. Fold sammen
Læs mere
Foto: FRANCK FIFE

Luxembourgs fodboldlandshold leverede en gedigen sensation, da det søndag formåede at spille 0-0 på udebane mod Frankrig i VM-kvalifikationen.

Atlético Madrid-stjernen Antoine Griezmann var en af de franske offensivkort, der ikke magtede at prikke hul på miniputnationens defensiv.

»Vi mødte 11 krigere. Det var flot at se, for det mindede mig lidt om min egen klub, Atlético Madrid,« siger Antoine Griezmann til Canal+ ifølge nyhedsbureauet NTB.

Den franske skuffelse kom blot tre dage efter, at fodboldstormagten udspillede Holland med 4-0, og Frankrig er trods alt stadig i en position, hvor man selv kan spille sig til næste sommers VM i Rusland uden hjælp fra andre nationer, pointerer målmand Hugo Lloris.

»Efter Holland-kampen toppede vi gruppen med tre point, men nu har vi mistet to point.«

»Det eneste positive er, at vi stadig indtager førstepladsen og er i en bedre position end for et stykke tid siden, men Luxembourg-kampen var en stor skuffelse,« siger den franske Tottenham-målmand.

Frankrig topper grupper A med 17 point for otte kampe, mens Sverige følger efter med 16.

I de resterende kampe skal Frankrig møde Bulgarien på udebane og Hviderusland hjemme, og med sejre i de kampe snupper Frankrig den førsteplads, der udløser direkte kvalifikation til VM.

Andenpladsen kan give adgang via playoffkampe.

/ritzau/