Fransk Premier League-stjerne prøver lykken i Indien

Anelka (th) med Frankrigs landshold i 2010. Nu skifter angriberen til indisk fodbold. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Robert Pires, Alesandro Del Piero, Frederik Ljungberg og David Trezeguet er allerede på plads i forskellige klubber i den indiske Super League. Det samme er de danske angribere Mads Junker og Morten Skoubo. Nu meldes Nicolas Anelka klar for Mumbai City FC.

Den 35-årige angriber, der har en fortid i nogle af verdens største klubber, heriblandt Chelsea, Arsenal, Real Madrid og Manchester City, tilføjes til listen over tidligere verdensstjerner, der i karrierens efterår henter de sidste basører i den indiske liga.

Franskmanden har stået uden klub siden han forlod West Bromwich, der i øvrigt var hans sjette Premier League-arbejdsgiver gennem karrieren. Nu fortsætter han altså i Mumbai City.

- Jeg er glad for at slutte mig til Mumbai City FC og den indiske Super League. Blandingen af dygtige internationale spillere og toppen af indiske talenter vil gøre kampene spændende. Jeg ser frem til at bruge mine evner til at gavne holdet, skriver Anelka på sin Twitter-profil.

Anelka, der har spillet 69 landskampe for Frankrig, kommer til den indiske klub på en kort kontrakt. Ligaen skydes i gang i oktober og slutter allerede igen i december.