Fransk mistanke mod Contador

I dagene op til sin exit fra Tour de France føg beskyldningerne om ørerne på Michael Rasmussen. Den nye mand i gult, Alberto Contador, kan regne med et lignende bombardement.

Den spanske cykelrytter Alberto Contador fra det amerikanske Discovery Channel-hold ifører sig den gule trøje på efter den 17. etape. Foto: AFP(Scanpix Fold sammen
Læs mere

Mens danske Michael Rasmussen har forladt Tour de France og den gule trøje, kan hans arvtager, Alberto Contador, se frem til en trang tid som førende rytter i verdens hårdeste cykelløb.

Den 24-årige Discovery-rytter er allerede under mistanke for at have været dybt involveret i den store spanske dopingsag "Operacion Puerto". Og det franske AG2R-hold sender nu en direkte anklage mod Contadors troværdighed.

- Contadors præstation er mistænkelig, meget mistænkelig, siger Vincent Lavenu, der er manager for AG2R-mandskabet.

Lavenu indrømmer samtidig, at Contador fortsat ikke er røget i dopingfælden, men franskmanden lægger dog ikke skjul på, at han håber, at det kommer til at ske.

- Vi kan ikke beskylde ham for noget medmindre, at han bliver fanget i en dopingkontrol. Men jeg stoler ikke på hans hold, siger Vincent Lavenu.

/ritzau/