Fransk matchvinder erkender: Vi har problemer

Atlético Madrid-stjernen sikrede fransk EM-sejr over Irland, men han erkender, at spillet skal være bedre.

Griezmann jubler efter scoring. Fold sammen
Læs mere
Foto: JEAN-PHILIPPE KSIAZEK

Lyon. Antoine Griezmann blev den helt store franske stjerne, da han med to scoringer søndag sparkede Frankrig i kvartfinalen ved EM-slutrunden.

Det holdt ellers hårdt i opgøret mod Irland, der bragte sig foran efter blot to minutter på et straffespark.

Griezmann sørgede dog for en fransk 2-1-sejr med sine to scoringer inden for få minutter efter pausen.

Frankrig er dermed klar til at møde enten England eller Island i kvartfinalen, men franskmændene skal finde et andet spil frem, hvis man skal skabe EM-eufori i landet og gå hele vejen, erkender Atlético Madrid-stjernen.

- Vi har problemer med at komme ind i kampene. Det så vi igen i dag, og det er noget, vi bliver nødt til at arbejde på.

- Det blev svært for os, fordi vi kom på bagkant, men vi viste, at vi har hjerte. Der blev sagt ting i omklædningsrummet i pausen, og i anden halvleg var det et anderledes fransk hold, siger Antoine Griezmann ifølge Reuters.

Den franske profil er indstillet på at arbejde hårdt i resten af turneringen, uanset hvordan den franske landstræner Didier Deschamps vælger at bruge ham.

- Jeg er her for træneren og for holdet.

- Uanset, om jeg spiller i højre eller venstre side eller inde centralt i feltet, så vil jeg give alt, hvad jeg kan. Det er dog nemmere for mig at spille længere fremme på banen, da det er der, jeg normalt ligger, siger Griezmann ifølge uefa.com.

Landstræner Didier Deschamps erkender, at det var et chok at komme bagud efter blot få minutters spil.

- Det blev vanskeligt for os, fordi der var et straffespark i begyndelsen af kampen, som var lidt af et chok for os. Vi vågnede først op efter et kvarter, men nu skal vi nyde at se, hvem vi skal møde i kvartfinalen, siger Deschamps ifølge AFP.