Frans Nielsen assisterer i Detroits storsejr mod Calgary

Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen havde en stav med i storsejren hjemme i Little Caesars Arena.

Detroit Red Wings' Frans Nielsen (med nummer 51) lavede en assist natten til torsdag. Det var danskerens niende point i 19 kampe i indeværende sæson. Den 33-årige herningenser har lavet seks scoringer og tre assister. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix/Gregory Shamus/arkiv
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Storholdet Detroit Red Wings med danske Frans Nielsen på holdet vandt natten til torsdag 8-2 over Calgary Flames i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Sejren blev grundlagt allerede i første periode, hvor Detroit scorede fire gange kun afbrudt af en enkelt Calgary-scoring undervejs.

Ved stillingen 4-1 i anden periode modtog Frans Nielsen pucken i venstre side.

Han tog et par træk, før han lagde den perfekt til rette for sin holdkammerat Anthony Mantha foran mål. Mantha kunne prikke pucken i mål uden besvær, og dermed var kampen nærmest afgjort.

Det var danskerens niende point i 19 kampe i indeværende sæson. Den 33-årige herningenser har lavet seks scoringer og tre assister.

Detroit Red Wings glippede sidste sæson slutspillet i NHL for første gang siden 1989/1990-sæsonen.

I denne sæson er holdet startet middelmådigt, men med sejren har Detroit nu ni sejre, otte nederlag og to nederlag i overtid, som hver giver et enkelt point.

Det rækker til en placering lige uden for slutspilspladserne i NHL, men der er stadig lang vej, før billetterne til den afgørende del af sæsonens deles ud.

Dermed er der stadig masser af håb for klubben, der har vundet Stanley Cup-trofæet 11 gange.

Den bedrift er kun overgået af to andre klubber, Montreal Canadiens og Toronto Maple Leafs, der har henholdsvis 24 og 13 trofæer.

/ritzau/