Frans Nielsen assisterede i Detroits desperate NHL-sejr

Frans Nielsen og Detroit Red Wings lever stadig i kampen om billet til slutspil med sen sejr i New York.

Frans Nielsen spillede en afgørende rolle, da Detroit Red Wings vandt 3-2 over New York Rangers natten til mandag. Scanpix/Kathy Willens Fold sammen
Læs mere

Ishockeyspilleren Frans Nielsen stod for den afgørende assist, da Detroit Red Wings natten til mandag slog New York Rangers 3-2 i NHL.

Assisten faldt med blot seks sekunder tilbage af overtiden i New York, hvor de to hold begyndte at forberede sig på en afgørelse i straffeslag.

Her skøjtede Trevor Daley ind foran hjemmeholdets målmand, hvor Frans Nielsen fandt ham mellem to modspillere.

»De sagde fra bænken, at der kun var ti sekunder tilbage, så jeg vidste, at jeg skulle have pucken i mål. Jeg skøjtede mod målet, og Nielsen lavede en fantastisk pasning. Jeg var heldig og satte bare staven på den, og den gik ind,« siger Trevor Daley om sejrsmålet.

Med sejren fortsætter Detroit Red Wings en god stime, hvor det kun er blevet til to nederlag i de seneste ti kampe.

Dermed er holdet kun fem point fra Columbus Blue Jackets, der indtager ottendepladsen i Eastern Conference, der giver adgang til slutspillet.

»Vi ved, at vi spiller desperationshockey. Vi ved, at vi er nødt til at vinde. I aften var blot endnu en desperat kamp,« siger Trevor Daley.

Ud over Daley scorede Andreas Athanasiou og Darren Helm for udeholdet.

J.T. Miller og Jesper Fast scorede for hjemmeholdet, der måtte indkassere det syvende nederlag i træk efter at have sendt stjernen Rick Nash til Boston Bruins i en byttehandel.

Jannik Hansen blev noteret for en assist, da San Jose Sharks tabte 2-3 ude til Minnesota Wild.

Det skete også efter forlængelse.

/ritzau/AP