Frank Kristensen forlænger med FCM

Angriberen Frank Kristensen forlænger kontrakten med FC Midtjylland frem til 2011. Han var ellers tæt på et skifte til italiens fodbold.

SAS Liga-klubben FC Midtjyllands 30-årige angriber og viceanfører Frank Kristensen forlænger kontrakten med klubben, så parterne nu har papir på hinanden indtil sommeren 2011. Den nuværende aftale udløb om to år.

Kontraktforlængelsen kommer efter en hektisk periode, hvor Frank Kristensen har været tæt på at forlade det midtjyske til fordel for en fodboldfremtid i den italienske serie A.

- Jamen, det var virkelig op over. Jeg forhandlede både med italienerne og FCM, og jeg var nær taget derned for at se nærmere på forholdene. De havde set mig fire, fem gange i løbet af det sidste år, så de var sikre på, at jeg havde kvaliteten til at begå mig i serie A. Men så kom Jens Ørgaard med et modspil, og så blev det FCM. Jeg har også en familie at tage hensyn til, og den ældste dreng skal begynde i skole næste sommer, forklarer Frank Kristensen.

Den rutinerede angriber erkender, at han dermed formentlig har sagt farvel til den sidste chance for et lukrativt udlandseventyr.

/ritzau/