Frank Arnesen har ingen bud fra interessante klubber

De seneste to jobs som sportsdirektør i HSV og Metalist Kharkiv har ikke været højdepunkter i Frank Arnesens lange karriere som fodboldboss i Europa. Det afskrækker dog ikke den tidligere danske landsholdsspiller, som i øjeblikket ser sig om efter et nyt fodboldeventyr.

Men her i juni måned er Frank Arnesens fokus primært på Islands Brygge i København, hvor han sammen med blandt andre Nicklas Bendtner udgør DR's ekspertpanel under stationens VM-sending.

- Det går godt nok her. Efter jeg sagde min kontrakt op med Metalist på grund af omstændighederne i Ukraine, har jeg været nede i Spanien (sommerhuset i Marbella) lige siden, siger Frank Arnesen og tilføjer: 

- Jeg har selvfølgelig også set en masse fodbold, været rundt og talt med en masse mennesker og forskellige klubber.

Frank Arnesen fortæller, at han ved siden af sin ekspertopgave for DR venter på, at der dukker en interessant klub op og byder sig til. Ekspertjobbet på tv fortsætter i øvrigt efter sommerferien, hvor han sammen med Brian Laudrup danner kommentatorpar i forbindelse med alle det danske landsholds kvalifikationskampe til EM i Frankrig, som vises på Kanal 5.

De mange tv-opgaver vil dog ikke komme i vejen for et job som sportsdirektør, siger han.

- Det vil ikke bide hinanden i nogen ender, fordi jeg som sportsdirektør i en klub alligevel har fri, når der er landskampe. Så det er der ingen problemer i. Men i øjeblikket har der ikke været noget, hvor jeg har syntes, at det har været interessant.

Frank Arnesen har ikke et land eller liga, han hellere vil end noget andet.

- Men jeg er selvfølgelig også kritisk over for, hvad der kommer. Jeg er åben over for mange ting, og jeg tog jo også til Ukraine. Så det er ikke sådan, at jeg ikke vil ud på et eventyr, men det skal være det rigtige, ellers siger jeg bare nej, siger han. 

Men der er en ting, som også skal være på plads, før Frank Arnesen siger ja til at blive sportsdirektør næste gang. Der skal også være noget i det for hans kone siden ungdomsårene, Kate.

- Det kan være over alt i verden. Men når man kommer op i min alder, så er det også noget, jeg taler meget med Kate om. Altså hvad hun har lyst til. Det skal først og fremmest være en udfordring for mig, men det skal også være sådan, at Kate er med på den og sige: 'Ok, det gør vi'. Men nu er hun ikke så vanskelig, siger Frank Arnesen og griner.