Fra håndboldinvalid til Håndbold Ligaen: Drømmen gik i opfyldelse

EHF-Cup, GOG-SG Flensburg Handewitt, Tyskland. Flensburgs målmand Søren Haagen spillede en stor kamp og ses her i aktion. Foto: Palle Hedemann/Scanpix Nordfoto Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

GOG har hentet den 40-årige Søren Haagen tilbage til klubben på en etårig kontrakt for den kommende sæson. En stor overraskelse for mange, da Søren Haagen stoppede en ellers lovende karriere i 2001, i en alder af 27 år, efter flere års skadeproblemer.

Det var noget af en kanin, GOG trak op af hatten i mandags, da offentligheden blev bekendt med, at Søren Haagen er ny målmand for de gul-blusede i den kommende sæson.

Her skal han danne målmandstrio med den talentfulde U-20-landsholdsmålmand Mike Jensen og 26-årige Frank Mikkelsen, der kommer til klubben fra SUS Nyborg.

Søren Haagen vil da også gerne indrømme, at han troede, det var slut med håndbold på topplan.

- Jeg var selvfølgelig lidt overrasket over, at jeg fik tilbuddet. Jeg havde drømt om det, men ikke rigtig troet på det. Jeg spillede en pokalkamp i sidste sæson for Faaborg ØH, hvor vi mødte GOG. I den kamp stod jeg fint, og det gjorde nok, at de fik øje på mig igen, siger Søren Haagen, der de sidste tre sæsoner har spillet for 3. divisionsholdet Faaborg ØH.

- Nu var chancen der, og den kommer sikkert ikke i næste sæson, så det var med at slå til og sige ja. Så må jeg gøre det så godt, jeg kan og se, hvor langt det rækker, siger han og indrømmer, at der er noget 'rust', der skal bankes af, hvis han skal finde et niveau, der kan begå sig i Håndbold Ligaen.

- Hvis jeg kan spille, som jeg gjorde i pokalkampen mod GOG i sidste sæson, så er jeg i hvert fald tilfreds, og det tror jeg også, GOG vil være, siger han.Søren Haagen spillede i perioden 1994-2000 79 kampe for det danske herrelandshold.