Forundret Zimling ser ud til at forlade Ajax efter sæsonen

Niki Zimling skiftede før sæsonen til den hollandske storklub Ajax på en lejeaftale. Her er succesen imidlertid udeblevet, og derfor ligner det efter alt at dømme en retur til Mainz efter sæsonen.

Den tidligere Esbjerg-profil har i indeværende sæson blot fået spilletid i ni kampe i Æresdivisionen, hvilket vidner om, at han ikke rigtig er faldet i træner Frank de Boers smag.

Niki Zimling erkender da også, at hans lejeaftale med klubben næppe bliver vekslet til en permanent en af slagsen, hvorfor kampen i sidste spillerunde den 17. maj kan blive hans afskedskamp.

»Ud fra det, jeg har læst i medierne, så er det (den sidste kamp, red.) Jeg har ikke selv fået noget at vide af Ajax, men jeg læste i Kicker, at jeg ikke skal blive i klubben,« siger Zimling til bold.dk.

»Det er måske den måde, klubben kommunikerer på. Det havde da været meget rart at få en besked fra en i klubben, men det tager jeg ikke så tungt.«

Den 30-årige midtbanespiller fortæller, at han glæder sig til at vende tilbage til Mainz efter sæsonen. Han talte løbende med Kasper Hjulmand om, hvordan det gik, men han har ikke haft meget kontakt med klubben, siden den danske træner blev fyret.

Niki Zimling har kontrakt med Mainz frem til sommeren 2017.