Fortørnet Solbakken: Han kunne jo have brækket benet!

»Hvis han ikke hopper der, og holder benene på banen, så brækker han jo benene.«

Sådan siger Ståle Solbakken om situationen, hvor FC København-angriber Jonas Wind modtog sit andet gule kort for film i superliga-kampen mod Esbjerg fB.

FCK-cheftræneren mente, at dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen fejllæste situationen, hvor Jonas Wind blev tacklet af en Esbjerg-spiller i første halvleg.

»Jeg regner med at dommeren ser på det her, og så tager jeg det som en selvfølge, at den karantæne bliver omgjort,« siger Solbakken og henviser til lignende situationer i denne sæson, hvor advarsler og udvisninger er blevet omstødt efter en kamp.

 

Dommeren vurderede, at Wind overspillede situationen, hvor han hoppede over tacklingen og faldt.

Jonas Wind modtog sit første gule kort tidligere i første halvleg. Her mente dommeren, at han hævede sin arm for højt i en hovedstødsduel.

»Der er dommere, som ikke fløjter på den, og så er der dommere, som i hvert fald ikke giver gult kort for sådan noget. Det er en kontaktsport. Men den kan dømmes.«

Den bare 17-årige Mohamed Daramy blev matchvinder med sin første FCK-scoring fem minutter før pausen. Minuttet efter FCK’s føringsmål fik Jonas Wind sit andet gule kort for film, men FCK holdt føringen hjem til slut.