Forsvarsveteran bliver i Brøndby til næste sommer

Martin Albrechtsen forbliver Brøndby-spiller frem til sommeren 2017. Parterne har forlænget kontrakten.

Læs mere
Fold sammen

Martin Albrechtsen og Brøndby fortsætter samarbejdet frem til sommeren 2017.

Den rutinerede forsvarsspiller har således forlænget sin kontrakt med klubben for endnu et år.

- Jeg havde ikke tænkt mig at stille støvlerne på hylden efter denne sæson, og min førsteprioritet var helt klart at fortsætte i Brøndby IF.

- Efter fire år herude, er det blevet mit hjem, og nu bliver jeg et år mere. Det bliver den klub, jeg har været i længst tid i min karriere, og den er kommet helt ind under huden på mig, siger Albrechtsen efter kontraktforlængelsen til Brøndbys hjemmeside.

Martin Albrechtsen er 36 år, men han føler ikke, at fysikken sætter begrænsninger i forhold til at gøre sig gældende på højeste niveau.

- Det er nu, at alt det hårde arbejde, jeg altid har lagt i den fysiske træning, betaler sig. Det er jeg selvfølgelig glad for, og det er også en tillidserklæring fra klubben, at den stadig tror på mig.

- Det gør jeg også selv, og jeg regner da med at være med på holdet, når det bliver forår igen, fortæller Martin Albrechtsen.

Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, glæder sig over det forlængede samarbejde med den rutinerede forsvarer.

- Martin er som en flaske god, italiensk rødvin, der bliver bedre med årene. I denne sæson har han bevist, at han stadig er en rigtig stærk forsvarsspiller, og samtidig har han en masse erfaring, som han kan give videre til de unge spillere i truppen.

- Vi er glade for, at Martin gerne vil blive hos os et år mere og være med til at bygge fremtidens Brøndby IF, siger Troels Bech.

/ritzau/