Forsvarsbrøler sikrede Eriksens Tottenham vigtig sejr

Christian Eriksen spillede hele kampen, da Tottenham slog Sheffield United i Liga Cup'en. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Capital One Cup er nået frem til semifinalerne, og derfor er der for alvor noget på spil for de store klubber.

Således også for Tottenham, der onsdag aften tog imod Sheffield United fra den tredjebedste engelske række, League 1, og Tottenham stillede med et hold, der var tæt på stærkeste startopstilling.

Alle de store kanoner som Christian Eriksen, Harry Kane, Jan Vertonghen og Andros Townsend var med fra start i den første af to kampe, og det var lige nøjagtig nok til, at Mauricio Pochettinos tropper hev en vigtig sejr på 1-0 hjem på White Hart Lane.

Men det holdt hårdt. Sheffield United stod dybt og havde ikke det store besvær med at afvise Tottenhams forkølede forsøg på at bryde gæsternes panserforsvar. Indtil Sheffield Uniteds skotske forsvarer, James McEveley, lavede en brøler og tog med hånd i feltet med et kvarter igen.

Jan Vertonghen løftede en bold frem til Roberto Soldado, som var kommet på banen i stedet for en dårligt spillende Emmanuel Adebayor, og spanieren sparkede bolden op på James McEveleys hånd, mens skotten havde travlt med forkert at løfte hånden for offside. Og fra ellevemeteren scorede Andros Townsend det enlige mål.

Et mål, der kan blive ret så vigtigt og værdifuldt.

Der er returkamp onsdag om en uge.