Forskrækket Gade udskrevet i Malaysia

Badmintonspilleren Peter Gade har fået det langt bedre i Malaysia, hvor han nu er udskrevet fra hospitalet og overvejer, om han skal spille Super Serie onsdag.

Efter et par døgn med kraftig hovedpine, smerter og opkast er en forskrækket Peter Gade blevet udskrevet fra hospitalet i malaysiske Kuala Lumpur. Danmarks bedste badmintonspiller skulle tage hul på den nye Super Serie onsdag, men chancen er ikke ret stor.

- Det er ikke udelukket endnu, men det er højest usandsynligt. Peter er stadig forskrækket, selv om han har det meget, meget bedre i dag end i de seneste dage, siger Claus Rasmussen, der er informationsmedarbejder i Danmarks Badminton Forbund.

Gade har været ramt af en speciel form for migræne, han slapper i øjeblikket af på sit hotel og overvejer sammen med landstræner Steen Pedersen, hvad han skal.

- Han er nervøs for, om han kan fremprovokere noget ved at spille allerede onsdag. Det overvejes også, om han kan blive klar til turneringen i Korea i næste uge, eller om han skal rejse hjem med det samme, siger Claus Rasmussen./ritzau/