Forløsning for Anders Hansen

Anders Hansen storsmiler over top-placering i USA.

Det kører for Anders Hansen i denne uges turnering på den amerikanske golftour. Arkivfoto: Carl de Souza/AFP Fold sammen
Læs mere

"Det er virkelig skønt at være tilbage på PGA-touren og spille det spil jeg altid har vidst jeg kunne spille herovre."

Sådan skriver Anders Hansen på sin egen hjemmeside - under overskriften "En forløsende runde".

Med en anden runde i 64 spillede Anders Hansen sig op på en delt fjerdeplads, kun ét slag efter de tre førende, i denne uges turnering på PGA Touren.

"Det har været nogle virkelig krævende uger den senere tid. Prøvelserne har ikke alene været store fordi turneringerne har været majors og WGC-turneringer, men også fordi vejret i den grad også har været en faktor. I US PGA Championship i Tulsa spillede vi i godt 40 graders varme, samtidig med, at banen krævede ALT af os. Sådan var det også ugen før på Firestone i Akron, og som jeg har skrevet nogle gange, så er det sådanne turneringer, der giver en ekstra hår på brystet," skriver Anders Hansen.

"Der er mange måder, at reagere på når man har været under det ultimative pres to uger i træk i udmattende hede, og jeg var egentlig også lidt udmattet efter US PGA, men efter denne anden runde af Wyndham Championship, føler jeg, at jeg har fået fornyet energi."

Anders Hansen har efter en tøvende start på sit amerikanske eventyr mest spillet i Europa, og det med stor succes: I maj vandt han for anden Europa Tourens flagskibsturnering BMW Championship åp Wentworth-banen. Senere er det blevet til gode placeringer i de store, globale turneringer, blandt andet US PGA Championship, hvor Anders Hansen blev nr. 12.

Sæsonen lakker mod enden, og Anders Hansen har brug for gode resultater for at kvalificere sig til slutspillet og sikre sig adgang til næte års PGA Tour.

"Men jeg er glad og optimistisk, og jeg føler mig i god form, så mere kan jeg ikke forlange," skriver Anders Hansen på sin hjemmeside