Forest-manager: Bendtner er tilbage om få uger

Angriberen Nicklas Bendtner er fuldt tilbage på træningsbanen om få uger, siger manager Philippe Montanier.

Nottingham Forest-angriberen Nicklas Bendtner må vente nogle uger på et comeback efter sin ankelskade. Reuters/Andrew Boyers Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nottingham. Der går nogle uger endnu, før Nicklas Bendtner er tilbage på træningsbanen på samme niveau som de øvrige holdkammerater i Nottingham Forest.

Bendtner har trænet for sig selv i en uges tid allerede, men endnu er angriberen ikke helt oppe i gear til at træne fuldt med efter en ankelskade.

Bendtners holdkammerater Matty Cash, Jack Hobbs og David Vaughan er også på vej tilbage fra skader, fortæller Forest-manager Philippe Montanier.

- Cash er klar til at træne med truppen, og Bendtner og Vaughan kommer også tilbage i løbet af de næste par uger. Hobbs nærmer sig også, siger Montanier på klubbens Twitter-profil.

Indtil videre har ankelskaden holdt Bendtner ude i fire ligakampe, og han går også glip af Forest-kampen ude mod Ipswich lørdag aften.

Bendtner nåede at spille syv ligakampe og score et enkelt mål inden sin skade.

Forest er placeret som nummer 20 ud af 24 hold med 16 point efter 16 kampe. Holdet har to point ned til nedrykningspladserne.

/ritzau/