Flyvende Ehlers scorede to gange i Winnipegs sejr i NHL

Nikolaj Ehlers er i topform i NHL, hvor han har lavet to scoringer i tre af de seneste seks kampe.

Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers er i topform for tiden, hvor danskeren henrykker i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

For tredje gang i de seneste seks kampe lavede danskeren to scoringer, da Winnipeg Jets vandt 6-4 ude mod Tampa Bay Lightning.

I første periode scorede danskeren på straffeslag, og han bragte dermed Winnipeg foran 2-1.

Der stod 4-1 til Winnipeg inden sidste periode, hvor Nikolaj Ehlers igen viste sit talent. Den unge dansker er hurtigere på skøjterne end de fleste andre - i hvert fald hurtigere end Tampa Bays forsvarsspillere.

Ehlers opfangede pucken på midten af banen og satte i løb mod Tampa Bays mål.

En skudfinte snød fuldstændigt svenske Victor Hedman, der var ved at falde forover på isen. Efterfølgende lagde Ehlers roligt pucken ind bag Andrei Vasilevskiy i Tampa Bays mål. 5-2 til Winnipeg og så var kampen så godt som afgjort.

Det hele endte 6-4 til Winnipeg, selv om Tampa Bay i mellemtiden havde en chance for at kæmpe sig tilbage, da holdet reducerede til 4-5 kort før slut.

Et andet sted i NHL var der danskermøde mellem Lars Ellers Washington Capitals og Frederik Andersens Toronto Maple Leafs.

Kampen endte 6-5 til Washington efter en tæt affære, der blev afgjort i forlænget spilletid. Frederik Andersen stod hele kampen for Toronto, der inden opgøret ikke havde tabt i seks kampe i streg.

Lars Eller leverede en assist til scoring til 4-4 i tredje periode.

I den forlængede spilletid var det den russiske stjerne Alex Ovechkin, der scorede på Frederik Andersen efter ganske få sekunders spil.

/ritzau/