Flot åbningssejr til Aalborg DH

Et velspillende aalborgensisk mandskab lagde lørdag ud med en fornem 26-24-sejr i kvindernes Champions League i håndbold, hvor der var besøg af Krim Ljubljana.

Aalborg DH's kvinder lagde lørdag ud med en overbevisende 26-24-sejr i kvindernes Champions League i håndbold, hvor de med sikker hånd besejrede de slovenske gæster Krim Ljubljana foran 4278 tilskuere.

Jyderne kæmpede igennem fra start og kunne gå til pause med cifrene 15-14 efter en tæt, men intens første halvleg, hvor slovenerne var foran det meste af tiden, mens jyderne fik vendt bunden i vejret på stillingen i de sidste minutter.

I anden halvleg satte jyderne sig overbevisende på spillet, ikke mindst på grund af en stærkt spillende Katrine Lunde i Aalborg-målet. Danskerne trak fra mod et overraskende modløst slovensk mandskab, der først satte sit første mål ind i halvlejens sjette minut.

I de sidste hæsblæsende minutter tog spændingen dog til, da slovenerne gav den en ekstra tand og hentede lidt ind på danskerne, der i det meste af halvlegen kunne lune sig på en komfortabel føring.

Forude venter russiske Volgograd og spanske Ribarroja.

/ritzau/