Firemåls-debutant til Thomas Frank: »Jeg skal nok gribe chancen«

Brøndby klaskede Holbæk ud af pokalturneringen med en 7-0 sejr. Fire af målene blev scoret af debutanten Christian 'Greko' Jakobsen.

Efter Christian 'Grecko' Jakobsens flotte debut med fire mål i pokalkampen mod Holbæk, har han givet Thomas Frank noget at tænke over, når kortene skal lægges for Brøndbys startopstilling. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»7-0 og fire mål. Det var helt fantastisk, og lige som jeg havde drømt om,« sagde Christian 'Greko' Jakobsen, efter han med fire mål var stærkt medvirkende til Brøndbys kæmpesejr i pokalen over hjemmeholdet Holbæk fra 2. division.

Det var den tidligere Roskilde-spillers debut, og han fortalte efter kampen, at de fire mål giver ham håb om mere for de blå-gule i fremtiden:

»Man skal nok ikke regne, at jeg scorer fire mål i hver kamp, men jeg har arbejdet hårdt for at komme med. Debuten giver mig blod på tanden, og jeg håber på indhop i superligaen. Jeg håber, jeg fik vist, at jeg er klar, og hvis folk i Brøndby tror på mig, skal jeg nok gribe chancen,« sagde Christian Jakobsen til TV 3+.

Også Ronnie Schwartz havde succes i kampen og fik scoret to mål i front. Han var glad for at få chancen fra start:

»Jeg havde længtes efter at starte inde, så det var skønt. Vi kom stensikkert videre, og det var vigtigt efter den mindre gode kamp mod AaB at vise, vi ville vinde kampen. Det er selvfølgelig også dejligt, at vi scorede så mange mål,« sagde angriberen til TV 3+.

Mange havde nok regnet med en sejr til Brøndby i pokalkampen mod Holbæk, men 7-0 var mere, end Holbæks træner Stefan Håkansson havde regnet med:

»Resultat var ikke, som vi havde håbet og troet på. Brøndby er meget effektive, men vi er selv skyld i, at chancerne opstår, for vi laver for mange personlige fejl. Resultatet skal skubbes op et vist sted og vi skal tage oplevelsen med tv og de mange tilskuere med os. Vi fik set, hvad det kræver på det her niveau,« sagde han efter kampen til TV 3+.