Fire spillere forlader konkurstruede Lyngby

Mikkel Rygaard, Bror Blume, Casper Højer Nielsen og Simon Strand forlader Lyngby omgående.

Fodboldklubben Lyngby meddeler, at spillerne Mikkel Rygaard, Bror Blume, Casper Højer Nielsen og Simon Strand er blevet fritstillet med øjeblikkelig virkning. Fold sammen
Læs mere
Foto: Philip Davali

Fodboldklubben Lyngby meddeler onsdag på sin hjemmeside, at spillerne Mikkel Rygaard, Bror Blume, Casper Højer Nielsen og Simon Strand er blevet fritstillet med øjeblikkelig virkning.

Det sker som en direkte konsekvens af den yderst pressede økonomiske situation i klubben fra Alka Superligaen.

»Lyngby Boldklub ønsker alle fire spillere held og lykke fremover og takker for indsatsen for klubben,« lyder det i meddelelsen.

Casper Højer Nielsen havde allerede en forhåndsaftale med AGF om et skifte til sommer, når hans kontrakt i Lyngby udløb.

Det skifte bliver nu fremrykket, meddeler Lyngby.

Casper Højer Nielsen og de tre andre fritstillede spillere har ønsket at blive løst fra deres kontrakter, fordi Lyngby endnu ikke har formået at udbetale løn for januar.

Det er kun cirka en måned siden, at Lyngby hentede svenske Simon Strand, men han kommer altså ikke til at spille en officiel kamp for klubben.

Det skyldes Lyngbys meget pressede økonomi, der truer klubben med den anden konkurs i dette årtusind.

Spillernes fagforening, Spillerforeningen, har i første omgang opfordret spillerne til at give Lyngby mere tid til at finde de investorer, der skal redde klubben fra konkurs.

Ikke alle spillere var dog indstillet på at vente så længe.

Lyngby skal søndag efter planen spille hjemme mod Brøndby i forårspremieren i Superligaen.

Lyngby vandt sidste år DM-bronze som oprykker, hvilket var klubbens første DM-medalje i 25 år.

Klubben, der tilbage i 2001 blev erklæret konkurs for første gang, ligger før forårssæsonen placeret som nummer 12 blandt de 14 hold i Superligaen.

/ritzau/