Ferrari-ansat lækkede oplysninger

McLaren oplyste tirsdag, at en ansat hos Formel 1-teamet har modtaget tekniske oplysninger fra konkurrenterne fra Ferrari.

Formel 1-teamet McLaren valgte tirsdag at suspendere en højtstående teknisk ansat, da han har været i kontakt med en kollega fra rivalerne fra Ferrari. McLaren blev opmærksom på, at den ansatte havde haft kontakt til Ferrari den 3. juli og blandt andet modtaget tekniske informationer fra en ansat hos den italienske konstruktør.

- Teamet har fået kendskab, til at den pågældende person har modtaget en pakke med tekniske informationer fra en ansat ved Ferrari i slutningen af april, oplyste McLaren tirsdag.

McLaren tager afstand fra det mulige snyderi og oplyser, at holdet er parat til at hjælpe til i forbindelse med en mulig efterforskning. Ferrari har endnu ikke kommenteret sagen, og det er derfor uvist om informationslækagen har forbindelse til holdets tidligere tekniske manager, Nigel Stepney, der i februar blev afskediget for at udøve sabotage på det italienske hold.

/ritzau/