Femdobbelt NBA-mester ude resten af sæsonen - igen

Kobe Bryant er ude resten af sæsonen. Fold sammen
Læs mere

Los Angeles Lakers' superstjerne, Kobe Bryant, blev onsdag opereret i skulderen og er derfor ude de næste ni måneder. Dermed må Lakers undvære deres femdobbelte NBA-mester resten af sæsonen.

Det har ikke været nogen nem sæson for The Black Mamba og Lakers. Med en placering som det andet dårligste hold i Western Conference og et slutspil, der er langt udenfor rækkevidde, skulle man ikke tro, at det kunne blive værre. Men nu må LA-holdet, skriver NBA.com, også undvære deres stjerne på grund af en skulderskade, som han pådrog sig i en kamp mod New Orleans Pelicans.

Bryant har dog langt fra været i nærheden af hans tidligere niveau i denne sæson. Når han ikke var ude med skader, havde han kun en scoringsprocent på 37, hvilket er det dårligste stjernen nogensinde har skudt i sin 18 år lange NBA-karriere. Uden Bryant på banen bliver der måske mere plads til de andre spillere, og man fristes derfor  til at spørge, hvorvidt Lakers ikke kan klare sig bedre uden Bryant?

Sidste sæson måtte klubben også undvære den tidligere MVP, da en knæskade i december definitivt endte den daværende sæson, hvilket resulterede i en slutplacering som det andet dårligste hold i Western Conference. Det er faktisk den tredje sæson i træk, der er endt tidligt for Kobe Bryant, og måske er alderen ved at hale ind på stjernen.

Den 36-årige superstjerne overhalede for nyligt Michael Jordan som den tredjemest scorende spiller i NBA's historie, men måske bliver den seneste skade årsag til, at Bryant endegyldigt trækker sig tilbage.