FCV-træner jubler: Spillet er ligegyldigt - vi er i finalen

martinhansenaalej
Martin Hansen jublede over FC Vestsjællands pokalfinaleplads på trods af, at spillet var elendigt.
Læs mere
Fold sammen

FC Vestsjælland klemte sig på et hængende hår i DBUs pokalfinale, da de ude på Sydbank Park tabte med 0-1 til Sønderjyske, men samlet vandt 2-1.

FCV-træner Michael Hansen erkender, at hans hold spillede en forfærdelig kamp, men for FC Vestsjælland-træneren er det kun resultatet, der betyder noget.

»Det var en rigtig dårlig og nervepirrende kamp, men kigger vi på bundlinjen, så står vi i finalen. Hvad vi leverede derude er ligegyldigt. Resultat er afgørende. De står ikke i finalen, det gør vi, «siger han til TV3 Sport.

»Det betyder rigtig meget at få succesoplevelser. Det er meget trykket i Superligaen. Det her giver noget hype, og jeg tror, vi har kræfter til begge dele,« siger Michael Hansen, der er ligeglad med, hvem FC Vestsjælland møder i finalen.

FC Vestsjælland kæmper forsat indædt for at redde livet i Superligaen, hvor klubben har seks point op til Esbjerg på 10. pladsen med syv kampe igen. Dermed er det ikke usandsynligt, at FC Vestjælland skal spille europæisk fodbold samtidig med at være 1. divisionshold.

FC Vestsjælland skal nu op mod enten Esbjerg eller FCK i pokalfinalen i Telia Parken 14. maj. De to mødes torsdag i Esbjerg, efter holdene spillede 1-1 i Parken.