FCN sælger U21-landsholdsback til bundesligaklub

22-årige Mads Valentin Pedersen skifter til FC Augsburg, der har købt venstrekanten fri i FC Nordsjælland.

Mads Valentin Pedersen, som her ses i aktion for Danmark ved U21-EM mod Tysklands Maximilian Eggestein, skal fremover spille i Bundesligaen. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Farum. FC Nordsjælland har solgt U21-landsholdsspilleren Mads Valentin Pedersen til tyske FC Augsburg. Det oplyser FCN på klubbens hjemmeside.

Mads Valentin Pedersen fortsætter dermed karrieren i den tyske Bundesliga i næste sæson, da den hurtige venstre back og FCN har takket ja til et tilbud fra Augsburg.

- Jeg glæder mig vanvittigt meget. Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig med et skifte til Bundesligaen og til en klub, som jeg føler, ved hvem jeg er, og hvad jeg kan.

- Jeg har haft en suveræn tid i FC Nordsjælland, lige siden jeg kom til for mange år siden som ung knægt med store ambitioner, og jeg skylder både klubben, og de trænere jeg har haft gennem alle årene, en stor tak.

- Jeg har været i FCN halvdelen af mit liv, og det vil altid være en del af mig, siger Mads Valentin Pedersen til klubbens hjemmeside.

Mads Valentin kom til Farum og FCN som 11-årig og fik sin debut på superligaholdet tilbage i september 2014.

Siden er det blevet til 97 officielle kampe for FCN, før turen nu går til Bundesligaen.

/ritzau/