FCN køber islandsk landsholdsspiller

Gudmundur Thórarinsson i en U21-landskamp mod Danmark.
Læs mere
Fold sammen

Superliga-klubben FC Nordsjælland har hentet islandske Gudmundur Thórarinsson til klubben på en længerevarende aftale.

Lørdag oplyser FCN på sin hjemmeside, at den islandske midtbanespiller har skrevet under på en kontrakt af 3,5 års længde.

22-årige Gudmundur Thórarinsson kommer til fra klubben Sarpsborg. Han har også spillet kampe på både Islands U21- og A-landshold.

»Først og fremmest skal vi glæde os over at have købt og tilknyttet endnu en dygtig ung nordisk spiller, der passer godt til vores spillestil, DNA og miljø. Vi får en sulten spiller på et godt tidspunkt i hans karriere, hvor han har fået givtig erfaring som stamspiller gennem flere sæsoner og har spillet både U/21 og A-landskampe. Der skal lyde en stor tak til både Gudmundur og Sarpsborgs ledelse for et godt og professionelt forløb, hvor alle parter på bedste vis bidrog og løste en svær situation, så skiftet kunne komme i stand i dette transfervindue,« siger Jan Laursen til FCN.dk.

Købet af Gudmundur Thórarinsson falder godt i takt med, at FCN i dette transfervindue har solgt midtbinespilleren Anders 'AC' Christiansen til italienske Chievo Verona i Serie A.

Selv er Gudmundur Thórarinsson godt tilfreds med skiftet til Superligaen.

»Det handler om hele tiden at udvikle sig som spiller, og det er jeg helt overbevist om, at jeg vil gøre her i FC Nordsjælland. Klubben virker super professionel og faciliteterne er i top. Jeg glæder mig til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater og de øvrige folk i klubben,« siger han.