FCN-chef svarer igen på kritik: 'Der er vist nogle andre, der skal stille spørgsmålstegn ved sig selv'

FC Nordsjælland har ikke vundet en kamp mesterskabsspillet i Superligaen denne sæson.

Dermed har FC Nordsjællands nye træner, Flemming Pedersen, også haft en svær første periode i spidsen for Farum-klubben, der mandag spillede 2-2 hjemme mod OB.

Det har også givet anledning til at stille spørgsmålstegn ved situationen i FC Nordsjælland og Flemming Pedersen, hvilket fodboldekspert hos TV3 Sport Stig Tøfting, blandt andet har gjort.

Men den kritik køber sportschef i FC Nordsjælland, Carsten V. Jensen, ikke. Sportschefen i Farum-klubben fik efter kampen søndag mod OB svaret igen på noget af kritikken, da han stillede op til interview med TV3 Sport.

»Nu har vi haft ni kampe med Flemming (Pedersen, red.) i spidsen, hvor han har fået lov til at arbejde med sit team og holdet. Og så må jeg lige understrege, at det jo ikke er noget nyt for Flemming - hverken måden, vi spiller på, eller kocenptet i det hele taget.«

»Hvis vi taler om, om vi stiller spørgsmålstegn ved faglighed og sådan, så tror jeg, der vist er nogle andre, der skal stille spørgsmålstegn ved sig selv og deres viden,« lød det blandt andet fra Carsten V. Jensen til TV3 Sport.

»Der er jo nogen, der taler om, at man gerne vil se folk, der hopper og springer på sidelinjen og laver store armbevægelser eller råber og skriger efter spillerne. Og det er jo sådan, vi ser på det forskelligt. Vi har nogle dinosaurere i dansk fodbold. Jeg så Stig Tøfting og Kenneth Emil Petersen, som stillede spørgsmålstegn ved nogle ting. Men altså, man kan godt gøre ting på en anderledes måde, og vi kigger fremad,« forklarede FCN-sportschefen.

SE HELE INTERVIEWET MED CARSTEN V. JENSEN ØVERST I ARTIKLEN.