FCN-boss vil holde på spillere og træner

Allan K. Pedersen satser på at holde sammen på truppen i det forestående transfervindue Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I en sæson, der undervejs bød på en flirt med nedrykningsstregen, sluttede FC Nordsjælland fornuftigt af.

En sjetteplads i Superligaen blev det til i den nu afgåede cheftræner Kasper Hjulmands afslutningssæson. Nu venter en ny æra med islandske Ólafur Kristjánsson ved roret. Truppen derimod kommer til at se stort set uændret ud. Det både håber og tror klubbens ejer Allan K. Pedersen.

- Det kan godt være, der kommer til at ske nogle småting, men vi har en meget stor og talentfuld trup. Vi har haft en masse skadede spillere, som heldigvis er på vej tilbage, så vi er rigtig godt klædt på til den nye sæson, siger han til bt.dk.

- Det er klart, at kommer der nogle interessante bud på nogle af vores spillere, må vi forholde os til det, og så kan det bringe os på markedet. Men vi er ikke i en situation, hvor vi behøver at sælge lige nu, fortsætter han.

Med ansættelsen af islandske Ólafur Kristjánsson kunne man spekulere i nye spillere, der passer ind i den nye cheftræners vision. Men det skal man ikke forvente, lyder det fra Allan K. Pedersen:

- Han har fulgt vores kampe og kender vores spillere, og han er umiddelbart meget tilfreds med vores trup. Vi har også rigtig mange dygtige talenter kommende nedefra, som vi er godt i gang med at lave længere kontrakter med.

Hvad angår trænerstaben har der i tysk presse været spekuleret i, at Kasper Hjulmands nye klub Mainz skulle være interesseret i at hente FC Nordsjællands first team coach Flemming Pedersen til Bundesliga-klubben som Hjulmands assistent. 

Men Allan K. Pedersen har ingen planer om at slippe træneren.

- Det har jeg intet kendskab til. Jeg har mange års kontrakt med ham endnu, så de vil i givet fald skulle voldsomt til lommerne. Flemming er en vigtig faktor hos os og indgår i vores fremtidsplaner, siger FCN-ejeren.