FCM-træner tror på CL-sensation i makedonsk heksekeddel

FCM tabte den første CL-kvartfinale mod HC Vardar. Lørdag afgøres det, hvem der tager pladsen i Final 4.

FC Midtjylland - HC Vardar , Champions League , Ikasthallen 9. april: FCMs Stine Jørgensen mod Vardars Andrea Penezic (foto: Henning Bagger / Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

FC Midtjyllands håndboldkvinder er på vej ud af Champions League før lørdagens opgør ude mod makedonske HC Vardar.

For en uge siden så FCM-træner Kristian Kristensen sit hold tabe 26-28 på hjemmebane i den første kvartfinale. Troen på en plads i Final 4 er alligevel i live, selv om træneren betegner et avancement som en sensation.

- Vi har lært af det første opgør. Vi har brugt en del tid i teorilokalet og på træningsbanen for at skærpe os yderligere, så vi kan matche Vardar endnu hårdere, siger Kristensen til FCM's hjemmeside.

- Vi ved alle sammen, at det bliver svært. Men vi har en tro på det, og det er det, der kendetegner holdet og skal kendetegne holdet.

- Vi har en sund tilgang til det, og vi tager selvfølgelig derned for at vinde med tre mål, siger træneren.

Kristian Kristensen har fokus på, at FCM-spillerne står stærkere fysisk i duellerne med de stærke makedonere. Der skal også være en større træfsikkerhed i angrebet.

- Vi skal finde flere mål på kontra. Det er vores varemærke, og det er defensiven, der i sidste ende skal bære os frem til den sensation, det vil være, hvis vi kan gøre det i Makedonien, siger FCM-træneren.

Kampen i Skopje mellem FCM og HC Vardar spilles lørdag klokken 17.30.

/ritzau/