FCM-træner føler sig snydt for scoring

hobroik235234fdgsdf
Læs mere
Fold sammen

Glen Riddersholm mente, at Midtjylland blev snydt for et mål mod Hobro. Og så var der også lige en hård tackling på Kristian Bach Bak.

Midtjylland-træner Glen Riddersholm var uforstående over for, at Sylvester Igboun ikke fik lov at blive målscorer, da han efter at være kommet fri af Jacob Tjørnelund fik bolden i kassen i kampen mod Hobro.

»Jeg kan ikke se, der er noget som helst. Tjørnelund ligger sig ned, fordi han ved, han er oppe mod en fysisk spiller, som han ikke kan vinde over. Han lader sig bare falde. Men pyt med det, det er et skøn, og det er dét, kampene lever af,« sagde Riddersholm til TV 3 Sport 1.

Undervejs måtte Midtjyllands rutinerede forsvarer Kristian Bach Bak lade sig udskifte efter en hård tackling fra Mikkel Beckmann, som fik gult for forseelsen.

»Set udefra er det en grim tackling. Det er en saks, og der tilsidesætter man vel hensynet til sin modspiller. Bach må jo også senere udgå, og det er drønærgerligt. Han havde startet fremragende, men jeg skal ikke gøre mig til smagsdommer for, hvad der skal dømmes. Han (Beckmann, red.) får gult kort, og det er dommeren, der vurderer og bestemmer det. Det plejer måske at give lidt mere,« lød det diplomatisk fra Riddersholm.

Selv var Beckmann ikke meget for at kommentere på, om tacklingen burde have givet ham en udvisning.

»Den ser ikke super godt ud. Jeg sakser den lidt med højre benet. Jeg ved det sgu ikke, den kan vel give begge dele.«

Kampen mellem Hobro og FC Midtjylland endte 0-0.