FCM-angriber misser tre måneder med knæskade

Brasilianske Junior Brumado misser sæsonens sidste kampe og starten af næste sæson med en knæskade.

FC Midtjyllands Junior Brumado har scoret otte mål i Superligaen i denne sæson. Claus Fisker/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. FC Midtjylland må undvære sin brasilianske angriber Junior Brumado i de kommende tre måneder.

Det skriver klubben på sin hjemmeside, efter at han torsdag pådrog sig en knæskade i holdets 2-2-kamp mod Brøndby IF på hjemmebane i Superligaen.

22-årige Brumado blev skiftet ind i kampens slutfase og blev skadet kort før tid, hvorfor han måtte gennemføre kampen stærkt humpende, da alle udskiftninger var brugt.

FC Midtjylland mangler i denne sæson ligakampe mod Silkeborg IF og Randers FC, og der skal sandsynligvis to sejre på bordet, hvis holdet skal have chance for at indhente FC København i guldkampen.

Herefter møder FC Midtjylland 26. maj OB i pokalfinalen.

Brumados pause strækker sig også ind i starten af næste sæson. Superligaen starter i midten af juli, og i de følgende uger venter et tæt program med både ligaopgør og europæiske kvalifikationskampe.

Den brasilianske angriber er næstmest scorende for FC Midtjylland i Superligaen i denne sæson. Han har lavet 8 mål og bliver kun overgået af landsmanden Evanders 11 scoringer.

FC Midtjylland er i forvejen ramt af skader til førstekeeper Elias Olafsson samt forsvarsspillerne Paulinho, Nikolas Dyhr og Mads Døhr Thychosen.

/ritzau/