FCM-anfører regner med at spille i Portugal trods lyskebøvl

Erik Sviatchenko oplevede ømhed og irritation i lysken mod Randers, men er i bedring før Braga-kamp.

Erik Sviatchenko blev både matchvinder og udgik med en skade i hjemmekampen mod Randers. Claus Fisker/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Problemer med lysken tvang FC Midtjyllands anfører, Erik Sviatchenko, til at lade sig udskifte i pausen, da holdet søndag slog Randers 1-0 i Superligaen.

Med bare fire dage til udekampen mod portugisiske Braga satte det spørgsmålstegn ved hans deltagelse i Europa League-opgøret, men tirsdag er han optimistisk om udsigten til spilletid.

»Der er sket rigtig meget fra kampen til i dag i positiv forstand. Jeg har ikke den ømhed og irritation, jeg følte i pausen.«

»Det ser fornuftigt ud, i forhold til at jeg kan stå i den bagkæde, og det vil jeg også rigtig gerne. Som udgangspunkt skal jeg spille, hvis ikke andet viser sig de næste dage, og det bliver forværret.«

»Vi tager en beslutning op til kampen, men jeg rejser med til Portugal og regner med at stå der og føre holdet ind på banen,« siger han.

Kampen mod Braga lå ikke i baghovedet, da den 29-årige forsvarsspiller lod sig udskifte, understreger han.

»Jeg tror ikke, at jeg tog beslutningen med henblik på torsdag. Det var mere for ikke at gøre det værre.«

»Man bliver trods alt en lille smule klogere, når man har spillet lidt flere superligakampe. Så tager man måske noget i opløbet, før det udvikler sig til en reel skade,« siger Sviatchenko, der i øvrigt blev matchvinder mod Randers med sin scoring til 1-0.

Midtjyderne spillede 1-1 med bulgarske Ludogorets i holdets første kamp i Europa League-gruppespillet og står med et point.

Foruden Ludogorets og Braga er FC Midtjylland i gruppe med Røde Stjerne fra Serbien.

/ritzau/