FCKs nye super-back lover endnu bedre kampe

FCKs svenske debutant Ludwig Augustinsson var formentlig Parkens gladeste mand efter et mål og en assist i 2-0 sejren over FC Vestsjælland. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Pierre Bengtsson har i adskillige sæsoner været en nøglespiller for FCK, men det ser ud til, at københavnerne har fået den helt rigtige afløser på pladsen som venstre back. Med en assist og et mål satte den 20-årige svensker Ludwig Augustinsson sine tydelige støvleaftryk på forårspremieren i Parken, da FCK besejrede FC Vestsjælland 2-0.

Ludwig Augustinsson var naturligt nok meget tilfreds med både kampens forløb og sin egen indsats. Han blev efter indsatsen spurgt, om han forventer at kunne holde et tilsvarende niveau i resten af sæsonen.

»Det føles fantastisk. Det er nogenlunde det her niveau, at jeg har. Og jeg kan også spille bedre,« lovede den unge svensker selvtillidsfuldt til Canal9.

Han mente, at hjemmeholdet burde have vundet med mere end de to mål, som det blev til.

»De første 15 minutter spiller vi rigtigt godt. Vi burde have vundet med flere mål. Vi talte om, at vi bare skulle køre på, hvis vi kom foran,« konstaterede den unge svensker.

FC Vestsjællands profil Rasmus Festersen ærgrede sig over nederlaget, men han synes alligevel, at gæsterne kunne finde noget at glæde sig over på vej hjem til Slagelse.

»Det var en blandet pose bolsjer. Men selv om vi taber, mener jeg sagtens, at vi kan tage noget med herfra. Det er et svært sted at spille, og jeg må tage hatten af for FCK. Men vi får lavet nogle fine opspil og får kreeret de chancer, som vi kan håbe på i sådan en kamp, vi er bare ikke skarpe nok.«

Den græske forward Apostolos Vellios fik Superliga-debut i Parken for FCV uden at gøre større væsen af sig.

»Vi vidste, at det var Danmarks bedste hold, at vi skulle møde. Selvfølgelig er jeg ikke glad for resultatet, men vi gav allesammen 100 procent. Jeg forsøgte i dag, og jeg har mange ting at vise. Og det jeg skal vise som angriber, det er at score mål,« fastslog grækeren til Canal9.