FCKs nye mand glæder sig til nye udfordringer

Kevin Foley i aktion for Wolverhampton. Fold sammen
Læs mere

Kevin Foley håber at gøre et godt indtryk i en fart, når han tirsdag møder ind til træning hos sin nye arbejdsgiver FC København.

Den tidligere Wolverhampton-spiller, som Ståle Solbakken trænede i sin tid hos den engelske Championship-klub, siger i et interview til FCKs hjemmeside, at han er glad for at være landet i København.

»Det føles godt at være på plads i FC København. Jeg ankom i aftes og kom herud på træningsanlægget i dag, hvor jeg har fået en varm velkomst fra manageren (Ståle Solbakken, red.) og Johan Lange (teknisk direktør, red.),« siger Kevin Foley til FCKs hjemmeside.

Den 30-årige højre back, der har otte landskampe på CV'et for Irland, har spillet tre sæsoner i Premier League og skal formentlig kæmpe om spilleminutter med Christoffer Remmer og Tom Høgli.

Han betegner sig selv som en spiller, der kan lidt af hvert.

»Jeg har spillet højreback det meste af min karriere og en smule på venstre back. Jeg er en alsidig spiller, der kan lide at spille fodbold ved jorden. Jeg håber at kunne tilpasse mig så hurtigt som muligt og så komme på holdet og give et godt indtryk hos mine medspillere og klubbens,« siger han.

Kevin Foley glæder sig til at stifte bekendtskab med København, som han kalder for en af verdens bedste byer.